استفاده از یک قرص 100 میلی گرمی ویاگرا به عنوان تخمک می تواند به طور موثر درد پریود را تسکین دهد. دیگر دنبال قرص ویاگرا خود نباشید، همسرتان از آن استفاده می کند.
وضعیتی که پس از انتشار در مجله “تولید مثل انسان” یک مطالعه اصلی – و مقدماتی – می تواند عادی شود، اما توجه میلیون ها زنی را که در زمان پریود از درد لگن رنج می برند، جلب نمی کند. (دیسمنوره). محققان مرکز پزشکی باروری در زاگرب (کرواسی) و کالج دانشگاه پن استیت در ایالات متحده ایده مطالعه اثربخشی یک قرص 100 میلی گرمی ویاگرا در برابر درد پریود را مطرح کردند.
پروفسور رومانا دیمیتروویچ، پروفسور Le Figaro، که رهبری این مطالعه را بر عهده داشت، توضیح میدهد: «ما جرأت آزمایش دوزهای پایینتر را نداشتیم، زیرا در مورد فراهمی زیستی خوب (انتشار، یادداشت سردبیر) دارویی که هرگز به صورت واژینال تجویز نشده بود شک داشتیم.
بررسی ویاگرا برای تسکین درد پریود زنان
کاملاً به این دلیل که دارو باعث گشاد شدن رگهای خونی میشود و یکی از مکانیسمهای دخیل در بروز دیسمنوره دقیقاً انقباض عروق (انقباض عروق) تحت تأثیر بیش از حد پروستاگلاندین در زمان قاعدگی است. بنابراین مبارزه با این بیش از حد انقباض عروقی تأثیر مفیدی خواهد داشت.
جذب بهتر واژینال چرا از زنان بخواهید مانند مردانی که از اختلال نعوظ رنج میبرند ویاگرا را بهعنوان تخممرغ بهجای مصرف خوراکی آن استفاده کنند؟ زیرا جذب واژینال دارو به همان اندازه موثر اما با عوارض جانبی کمتر به نظر می رسد.
پروفسور دمیتروویچ توضیح می دهد: “تعجب آور است، اما زنان از این مسیر مدیریت شکایت نکردند، احتمالاً به این دلیل که آنها بسیار درد داشتند و در این مورد، هر چیزی که بتواند کمک کند، استقبال می شود.” نتایج این مطالعه که بر روی گروه کوچکی از 25 زن سالم 18 تا 35 ساله انجام شد، تأثیر برتر ویاگرا را نسبت به دارونما (قرص تقلبی ویاگرا) نشان داد که با آن در کاهش درد مقایسه شد.
مزیتی که پس از یک، دو، سه یا چهار ساعت به خوبی مشاهده می شود. و بالاتر از همه، اثری که با عوارض نامطلوب ناشی از مصرف خوراکی ویاگرا، به ویژه سردرد، همراه نبود.
آیا میتوانیم همان اثر را با داروهای دیگر هم خانواده مانند ویاگرا (لویترا، سیالیس) داشته باشیم؟
پروفسور دیمیتروویچ پاسخ میدهد: «نمیدانم که چرا اگر آنها به اندازه سیلدنافیل واژینال فراهمی زیستی داشته باشند، چنین نمیشود». با این حال، نویسندگان اذعان دارند که این یک گروه بسیار کوچک است و این نتایج باید در یک جمعیت بزرگتر تأیید شود. آنها همچنین اذعان دارند که اندازهگیری نکردهاند که آیا ویاگرا منجر به پریودهای سنگینتر نمیشود، که با توجه به اتساع عروق ناشی از آن ممکن است. در نهایت، آنها تصریح می کنند که دیسمنوره درمان شده نباید ثانویه به دلایل کاملاً شناخته شده مانند آندومتریوز، سندرم روده تحریک پذیر یا حتی کیست های تخمدان باشد.
نکته : این مقاله تاثیرات ویاگرای مردانه را در تسکین درد پریود برررسی نموده و با جمع بندی برای ویاگرای زنانه متفاوت است.
منبع مقاله » sante.lefigaro